Projekt Fidilab

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Fiditas d.o.o.

Nakon uspješnog sudjelovanja na pozivu za dostavu projektnih prijava, Fiditas (kao korisnik sredstava) je u kolovozu 2019. za projekt Fidilab sklopio ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Cilj i planirani rezultat projekta je uvođenje na tržište nove usluge – laboratorijsko ispitivanje hibridnih smjesa zapaljivih plinova i prašina. Projektom će se nabaviti potrebna oprema, testirati usluga u laboratorijskim uvjetima, testirati usluga kod potencijalnih kupaca i provesti marketinške aktivnosti. Ukupna vrijednost projekta je 1.502.854,84 kn, od čega EU sufinancira 1.249.059,89 kn. Projekt će se provoditi od 20. kolovoza 2019. do 20. veljače 2021. g.


Osobe za kontakt za više informacija su Mario Mačković (tehnička pitanja) i Berislav Prpić (ostala pitanja), a mogu se kontaktirati preko kontakt obrasca ili telefona iz rubrike Kontakt. Dodatne informacije o fondovima se mogu dobiti na stranicama Strukturnih fondova i Operativnog programa konkurentnost i kohezija.